Peti agya

Peti agya

Ítélet

2023. november 06. - Petiagya

 

                Éva megszégyenülten ült a vádlottak padján. Mit vétett Ő? Miért kell ekkora hepajt csinálni egy rohadt almából? Biztos rohadt volt, mert olyan fura ízt érzett . Ráadásul, amikor beleharapott, olyan megrészegülés féle érzése lett. Ahogy Ádámra nézett, mindjárt kiábrándult belőle. Majrés, alamuszi. Nem csinál semmit, csak várja, hogy a szájába repüljön a sült galamb.

                Bezzeg az a ribanc Lilith. Már rég éli az életét. Világot lát, pasizik, iszik, viháncol. Azért mert nem hódolt, annyi büntetést kapott, hogy egész évben Tunéziában nyaral a jóképű helyiek között.

  • Vádlott álljon fel! - hallatszott az Úr szava.
  • Elismeri, hogy a tiltás ellenére evett a tiltott fa gyümölcséből?
  • Uram! Valóban ettem, de az a galád kígyó volt a felbujtó. Ő mondta, hogy nem gáz, ha csócsálok abból a cool nasiból.

Az Úr riadtan nézett Évára. Azt hitte, hogy a tudás fájának gyümölcséből evett, de az előbbi szavak alapján max. 75 lehet az IQ-ja.

  • Éva! Mivel megszegted a parancsomat, a következő büntetéseket kapod. Fő büntetésként kiűzetel a Paradicsomból! Hogy valamivel enyhítsem ezt a traumát, létesítek neked plázát, ott paradicsomban érezheted magad. Mellékbüntetésként véredet veszem! Mivel én teremtettelek, ezért halálod nem akarom, így 360 havi részletben teljesítheted a büntetésed. A teljesítés és kamatszámítás körüli időszakban egyszerre égj a pokol tűzén és fagyoskodj az űr dermesztő hidegében!
  • Értem Uram, de miért csak engem büntetsz?
  • Ádám a spanom, de lásd jóindulatomat! Ádám büntetését te találhatod ki, de ezen sokat ne fájjon a fejed, mert ha túlzásba viszed, másodfokon súlyosbítok az ítéleten! A tárgyalást berekesztem!

                Így aztán Éva bűne miatt szenvednek és büntetnek a nők!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://petiagya.blog.hu/api/trackback/id/tr4118252361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása