Peti agya

Peti agya

Ördögűzés (Part 2)

2023. december 17. - Petiagya

       

                Lucifer idegesen vetette bele magát a kénkőfüsttel körbelebegett trónjába.

  • Elegem van az emberekből. Elegem van abból, hogy a saját gyengeségeikért engem okolnak. A Vatikáni szentté avató tárgyalásokon hiába mond bármit az ügyvédem, nem fogadják el bizonyítékként. Persze! A Szent könyvük leírja, hogy Jézus hányszor járt a földön. Aztán, ha valaki elszív egy spanglit, és azt halucinálja, hogy valami hobóval találkozott, mindjárt szentté avatják.
  • Uram! – Szólt Belzebúb a trónterembe lépve. – Itt vannak a legfrissebb adatok. Bár, a Te népszerűséged még mindig az egeket veri (egy halvány mosoly Lucifer ajkán) sajnos a pokol ázsiója 5 százalékpontot romlott.

Lucifer elgondolkozva ült le a trónjára. Majd vidámabb arccal fordult a tanácsadója felé.

  • Taktikát váltunk. Teleplakátoljuk a földet. Például „Állítsuk meg A Vatikánt” vagy A Vatikáni szankciók tönkre tesznek minket” vagy „ Ne táncoljunk úgy, ahogy A Vatikánban fütyülnek”.
  • Ez elég lesz?
  • Nem hiszem! – gondolkozott el Lucifer – Felhasználjuk az ellenség fegyverét önmaguk ellen. – és kaján mosollyal fordult Belzebúb felé.
  • Állíts fel és képezz ki egy fiatal ördögűzőkből álló csapatot!
  • Tessék! – nézett értetlenűl a megszólított. – Ördögűzőket?
  • De a feladatuk az lesz, hogy kiűzzék a gonosz papokat a gyerekekből. Ez majd olyan karaktergyilkosság hullámot indít el, ami után megroggyan az egyház ellenem irányuló kampánya.

                És Ferenc Pápa egyre több vizsgálatot rendelt el.

 

                                     SzaPe

A bejegyzés trackback címe:

https://petiagya.blog.hu/api/trackback/id/tr5418282765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása