Peti agya

Peti agya

Jelentés (Hamlet)

2024. február 23. - Petiagya

                Jelentés

 

                Szolgálatom teljesítése során a megyei bevetésirányítás utasítására Helsingőr várához mentem, mivel onnan bejelentés érkezett, hogy többen is hallucinálnak. A szolgálati fáklyára alkoholt spriccelve és a szolgálati trombitát változó hangmagasságon fújva (megkülönböztető fény és hangjelzés) haladéktalanul a helyszínre vágtattam.

                A helyszínen találtam Franciscó honvédet és Bernardo hadnagyot. Nevezettek kérdésemre egybehangzóan állították, hogy látták id. Hamlet (néhai király) szellemét. Időközben a helyszínre érkezett ifj. Hamlet (jelenleg királyfi) és a személyvédelmét ellátó Horatio őrnagy. Horatio őrgy. azonnal kihallgatta a két szolgálatos katonát, velük szemben alkoholszondás ellenőrzést végzett, mely negatív eredménnyel zárult.

                Horatio őrgy. jelentése nyomán ifj. Hamlet is elkezdett hinni a szellem megjelenésében.

                Én ekkor az ügyeleten keresztül helyszínre kértem az Országos Mentőszolgálat megfelelő egységeit illetve az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szellemírtó szakalegységét.

                Az OMSZ részéről a helyszínre érkezett Dr. Sámán ( #TBE ), aki megvizsgálta a jelenlévőket.

                A Katasztrófavédelem részéről a helyszínre érkezett Peter Wenkeman, Raymond Stanz és Egon Spengler. Nevezettek azonnal telepítették a megfelelő csapdát, majd felvették a védőfelszerelést és átvizsgálták a környéket.

                Én a várfal tövében végeztem adatgyűjtést, mely során megállapítottam, hogy az egyik házban szokatlan élelmiszeripari tevékenységet folytatnak. Halaszthatatlan nyomozati cselekményként házkutatást tartottam, mely során egy laboratóriumot találtam. A labor szellőztető berendezése rendellenesen működött, ezért a termelés során keletkező fehér port tisztítás nélkül a házon kívülre fújta.

                A laborberendezések lefoglalása és a további eljárás lefolytatása végett az ügyeletet értesítettem, aki a bűnügyi szakszolgálatot a helyszínre küldte.

                A várfalra visszatérve megállapítottam, hogy a Katasztrófavédelem szakszolgálata befogott egy szellemet: Stay Puft (Habcsókember)-t. A tanúk által említett id. Hamlet szellemére utaló jelet nem tapasztaltak, ezért a befogott materializálódott paranormális lénnyel együtt a szolgálati helyükre bevonultak.

                Dr. Sámán a helyszíni vizsgálatok alapján további kontrollt tart szükségesnek, ezért mind a négy személyt ispotályba szállítja.

                Ifj. Hamlet a vár védelmének biztosítására a helyszínre rendelte a Rudy hívójelű T-34 tip. harckocsit, teljes személyzettel és a hozzájuk beosztott német juhász fajtájú rendfokozat nélküli ebet.

                Jelentésemet tudomásul vétel végett megteszem:

 

                                  SzaPe

 

 

Esetlap

 

Helyszín: Dán királyság, Helsingőr, Királyi vár

Betegek nevei: ifj Hamlet, Francisco, Bernardo és Horatio

Időpont: 1602. július 26

 

A helyszínre lóhalálába érkeztünk a társszerv, a helyi járőr hívására. Társam az ellátásban Vajákos Biri néne.

 

A kliensek csoportosan ugyanarról a hallucunációról számolnak be, nevezetesen id. Hamlet ex király szellemének paranormális tevékenységéről, melyet bizonyítani nem tudnak.

A kérdésemre, hogy "verekedtek-e, érte-e fejüket sérülés?", egyöntetű NEM választ adnak.

A fogyasztottak-e valamit kérdésre különböző válaszokat kapok.

Hamlet: bort ivott

Francisco, Bernardo és Horatio: arra hivatkozva, hogy szolgálatban vannak, esküdöznek, hogy vízen kí és a szerény vacsorán kívül mást nem fogyasztottak. A szemük csillogása, az etiles aura (erős juleølt szaguk van) nem győz meg szavuk igazáról.

A "lenni vagy nem lenni?" kérdésre érdemi feleletet nem adnak.

 

Vajákos Biri ezért beveti  a "Verita szérumot" (igazmondásra kényszerít) melyet angol, roxforti varázsló kollégáktól kaptunk. A kliensek így is kitartanak állításuk mellett. Gyanítom a cucc szav.ideje lejárt... Hiába ez nem dán minőség.

 

Mivel a helyszínen nem áll rendelkezésemre a Piócás ember, ez a vizsgálat már biztos a vérvizsgálat miatt, további ellátásra a helyi ispotályba viszem őket.

 

Dr. Sámán

(T.B.E)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://petiagya.blog.hu/api/trackback/id/tr1818337863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása