Peti agya

Peti agya

Jelentés (A kis gyufaárús lány)

2023. november 06. - Petiagya

 

                Szolgálatom teljesítése során Fekete városban járőröztem, amikor a királyi palotából hangos zenét hallottam. Közelebb érve észleltem, hogy a lovagteremben több személy táncol.

Mivel a 484/2020(XI.10) Korm. rendelet alapján családi és magán rendezvényen max. 10 fő vehet részt, ezért a rendezvény megszüntetése és feloszlatása érdekében intézkedést foganatosítottam.

A helyszínen lévőket igazoltattam, mely során megállapítottam, hogy a

Király, Királyné, Királylány, Fiatalkorú Juhász, Gazda Lánya, Asszony Sütőlapáttal, Pap, Katona, Takács és Varga nevű személyek tartózkodnak egy helyiségben.

A Király elmondta, hogy a leánygyermeke kóros depresszióban szenved, amely mély apátia formájában jelentkezett. A beteg gyógyítása érdekében több szakértőt is felkért, akik semmilyen javulást nem értek el, ezért lefejeztette őket, és a fejüket karóra tűzette. Ekkor érkezett a palotához Juhász Legény egy egész táncoló karavánnal. Ezt látva a beteg állapotában jelentős javulás volt tapasztalható. Ennek örömére a beteget mindjárt össze is eskette a jelenlévő pap által Juhász Legénnyel.

Juhász Legény elmondta, hogy munkabér fejében kapta az Aranyszőrű bárányt, melyet a Gazda lánya el akart tulajdonítani. Ezen tevékenység során általa nem ismert okból a leány keze a bárányhoz ragadt. Elindultak, hogy a városi kórház SBO-ján műtéti úton megszüntessék ezt az állapotot. Menet közben a telefonján elkezdett zenét hallgatni, minek hatására a bárány és a hozzá ragadt lány táncba kezdett. Ezen felháborodva az egyik házból kijött egy asszony, aki a lányt tettleg bántalmazni szándékozott, de a kezében tartott sütőlapát a leány jobb farpofályához ragadt, míg az asszony keze görcsösen tartotta a sütőlapátot. A helyi pap a feszületet emelte a sütőasszony bal farpofájára, mely odaragadt, míg a pap meg a feszülethez. Tovább haladva egy katona kardlappal próbálta a csoportosulást oszlatni, de a kard a paphoz, a katona meg a kardhoz a katonához meg a lova ragadt. Tovább táncolva egy takács egy vég vászonnal illette a ló farát, mire a takács a vásznon keresztül a ló farához ragadt. Egy varga kaptafával próbálta a takácsot eltávolítani, mivel emlékezett a fizika tanulmányaiból, hogy az szigetel. Eme művelet sikertelen volt, ezért a zene hatására homogén szimbiózisban mentek a kórház felé. Ám útközben betévedtek a királylány elé, aki ezen az egészen nevetett. A nevetés hatására a szimbiózis felbomlott, minden személy visszanyerte személyi szabadságát. A Királylány apja azonnal hozzáadta a lányt és ezt ünneplik.

Mivel felszólításomra a fiatalkorú házasságkötési engedélyét felmutatni nem tudták, azonnal értesítettem a helyi gyámügy előadóját, Gonosz Mostohát.

A helyszínre kértem a megyei RFK helyszíni szemle bizottságát a lefejezett egészségügyi szakértőkkel kapcsolatos vizsgálat lefolytatása okán.

A király ellen feljelentést teszek felbujtás emberölésre, halott gyalázás és kiskorú veszélyeztetése miatt.

Asszony Sütőlapáttal ellen testi sértés, garázdaság elkövetésének alapos gyanúja miatt indítok eljárást.

                A rendezvény azonnali abbahagyására és otthonukba távozásra utasítottam a jelenlévőket.

Jelentésemet tudomásul vétel végett megteszem

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://petiagya.blog.hu/api/trackback/id/tr9418252373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása