Peti agya

Peti agya

Állatok az erdőben

2024. március 10. - Petiagya

                A kis társaság békésen sétált az erdőben. Néha be-be kaptak egy-egy falatot, de inkább élvezték a tavaszi napsütés erejét. Halkan konzultáltak az erdő illatairól, a nővényekről és közben csodálták a természet sokszínűségét.

                Ám egyszer csak valami fura illat kezdett beférkőzni az orrokba. Eleinte még nem is akartak tudomást venni róla, de aztán a fertelmes szag egyre erősebbé vált. A társaság kezdett nyugtalankodni, aztán amikor meghallották az ágak reccsenését, a vezér parancsát meg sem várva futásnak eredtek.

                Vagy 200 méternyire kezdtek lassítani. Még kocogtak pár métert, mire kissé megnyugodva visszanéztek.

                A szag nem követte őket és már a zajokat sem hallották.

                A feszültséget levezetendő elkezdték tárgyalni, hogy mi is történhetett.

  • Biztos megint valami vadállat.
  • Igen! A múltkor is ránk gyújtották az erdőt.
  • Tavaly meg közénk lőttek.
  • És állandóan szemetelnek.
  • Arról a fertelmes bűzről nem is beszélve, amit még két órával utánuk is lehet érezni. Nem is értem miért nem elég nekik az emberszag. Azt ismerjük. A pacsulijuktól meg felfordul a gyomrom. Legszívesebben nekik mennék olyankor.
  • A múltkor békésen legelésztem, a kis gidám meg kb 50 méterre volt, amikor megjelentek. Azok az állatok, nem megsímogatták szegény picinyemet. Olyan büdös lett utána, hogy a közelébe sem tudtam menni. Ott pusztult szegény a bokor tövében.
  • Elég legyen a sirámból! -mondta a csodás agancsos! Nem foglalkozunk ezekkel az állatokkal, próbáljuk élni a normál életünket!

                        SzaPe

A bejegyzés trackback címe:

https://petiagya.blog.hu/api/trackback/id/tr9718350505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása